ОСТАННІ НОВИНИ

Джамала: «Саме у Львові можна чути музику у повному значенні цього слова»

|

Співачка Джамала про свою поїздку на Євробачення та враження від Львова:

345

«Я два дні тому була в Амстердамі і вперше виконувала пісню «1944» саме для Голландської публіки і саме для тамтешніх фанів. До мене за інтерв’ю стояла величезна черга. Дуже приємно, що Хорватія, Польща, Ісландія, Швейцарія – це ті люди, які підходили і казали мені: «Вау». Я можу сказати, що незалежно від результатів, я відчуваю, що дуже велика є цікавість.

Це конкурс настрою. Ніхто не може вгадати, який буде настрій у глядача, що буде дивитись цей конкурс. Тому що сьогодні в нас настрій для веселої музики, а завтра нам хочеться дійсно зануритись у якусь трагедію, у якийсь сум. В мене є щось в серці, що мені підказує, що ну це повинно бути близько Європи. Вони повинні відчути цей біль, як свій.

В моєму житті багато музики,  і я ніколи не використовувала додаткові скандали та інше. В пресі не можна побачити моєї білизни. Та цього разу так вийшло, що питання моєї пісні турбувало всіх.

346

Сьогодні зранку під час сніданку я чула пісню The Hardkiss, потім десь пішла і чула на рецепшині Артура Каспаряна, потім чула пісні Ніно Катамадзе. І думаю: «Як круто!» Я настільки обожнюю музику, що ви навіть не уявляєте собі. Я така щаслива, що саме у Львові я можу чути  МУЗИКУ у повному змісті цього слова усюди.

Я не кажу це в кожному місті, дійсно Львів – найчарівніше місце у світі, і коли мене питали міжнародні ЗМІ з приводу того, що я варто побачити в Україні, що такого у нас є цікавого, перше, що я казала – це Львів, потім Київ, Одеса. Ще казала: я б запросила вас до Криму, але вибачте. Так що Львів – це частина мене».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *