ОСТАННІ НОВИНИ

Деталі моторошного вбивства студентів-індусів

|

Протягом ночі закарпатським поліцейським вдалося встановити осіб, причетних до вбивства двох студентів-індусів та нанесення тяжких тілесних ушкоджень третьому. Сьогодні над ранок неподалік Україно-Словацького кордону правоохоронці спільно з прикордонниками Чопського прикордонного загону затримали трьох осіб, які підозрюються у жорстокому вбивстві студентів в Ужгороді. Про це пише відділ комунікації ГУ НП у Закарпатській області, передає корреспондент Львівського порталу.

вбивство

Сьогодні, 10 квітня, близько 4-ї години ранку до ужгородських поліцейських надійшло повідомлення про те, що у власному будинку по вул.Щедрінавиявлено мертвими двох юнаків, громадян Індії. Третій був  важкопоранений.

Поліцейські одразу ж взялися розслідувати цей злочин. Як стало відомо правоохоронцям, будинок винаймали  троє студентів-третьокурсників, громадян Індії, які і постраждали від рук невідомих. Імовірно, причиною інциденту стало нічне  застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями.

Правоохоронці доклали всіх зусиль, щоб ідентифікувати та затримати зловмисників, що нанесли ножові поранення та тілесні ушкодження, від яких двоє громадян Індії померли на місці, а третього у вкрай важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Ужгородської міської клінічної лікарні.

Вжитими заходами працівників патрульної поліції, Ужгородського відділу поліції, управління карного розшуку, слідчого управління та прикордонниками Чопського прикордонного загону було затримано трьох осіб (двох чоловіків та жінку), підозрюваних у нічному вбивстві студентів. Троє – мешканці Закарпатської області. Під час перевірки речей в сумці у зазначених осіб було виявлено три паспортні документи громадян Індії та закривавлений кухонний ніж.

За фактом поліцією відкрите кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів). Підозрювані вкрали особисті речі померлих (планшети, ноутбук). Санкція згаданої статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Фото і відео: www.zk.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *