ОСТАННІ НОВИНИ

Біля «Краковця» з’явився ще один митний пост

|

Учора, 28 березня,  розпочав роботу відділ митного оформлення №3 Львівської митниці ДФС, створений в результаті оптимізації структури Львівської митниці ДФС. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі митниці.

митниця

Цей підрозділ розташований поряд з митним постом «Краковець» на українсько–польському кордоні, що своєю чергою дозволяє  суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності значно економити на логістичних  витратах.

Підрозділ здійснює митне оформлення вантажів у всіх митних  режимах.

«Для зручності підприємців тут працюють всі контрольні служби, які необхідні для завершення митного контролю. Підрозділ облаштований всім необхідним, зокрема: сучасними системами зв’язку, камерами відео спостереження та зчитування номерних знаків транспортних засобів,  вагою, складом тимчасового зберігання відкритого типу, тощо», – зазначають у відомстві.

Як відомо, наказом ДФС від 24 лютого з метою оптимізації структури Львівської митниці ліквідовано і пости “Городок ” та “Скнилів”. Натомість їх повноваження в повному обсязі покладено на новостворені підрозділи відділів митного оформлення № 1,  № 2 та № 3 Львівської митниці ДФС.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *