ОСТАННІ НОВИНИ

Під Авдіївкою запеклі бої

|

Впродовж сьогоднішнього дня інтенсивність застосування зброї бойовиками проросійських бандформувань проти українських воїнів зросла. В зоні проведення АТО зафіксовано вже 27 обстрілів. Справжнім епіцентром ворожих обстрілів тут залишаються українські позиції поблизу Авдіївки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Продовжуючи нехтувати Мінськими домовленостями незаконні збройні формування майже одночасно вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів, кулеметів великого калібру, стрілецької зброї. Активно бойовики використовували в промисловій зоні своїх снайперів.

На лінії оборони сил АТО в районі Зайцеве противник теж застосував міномети. Вогонь зі зброї різного калібру ворог зосереджував і в напрямку наших військ поблизу шахти Бутівка, Луганське, Майорська, Троїцького та Новгородського.

Намагаючись виснажити українських бійців бандити б’ють по нашим позиціям як прицільно, так і хаотично. Незважаючи ні на що ситуація в зоні проведення АТО залишається контрольованою Збройними Силами України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *