ОСТАННІ НОВИНИ

Під Авдіївкою загинули бійці РФ

|

Під Авдіївкою внаслідок боєзіткнень загинули четверо російських військовослужбовці зі складу диверсійно-розвідувальних груп, 6 отримали важкі поранення. Про це 27 березня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, втрати зафіксовані у розвідувальних підрозділах 11 омсп та 3 омсбр 1 АК ЗС РФ, які беруть участь у бойових зіткненнях у районі н.п. Авдіївка та Горлівка.

“У районі н.п. Авдіївка противник веде активну розвідку позицій сил АТО та здійснює поповнення боєкомплекту передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ”, – зазначили у розвідці.

При цьому, за даними ГУР, відмічаються факти відкритої непокори у підрозділах російських окупаційних військ 1 АК ЗС РФ, що діють у районі н.п. Авдіївка – через постійне примушення проводити небезпечні диверсійно-розвідувальні дії.

“26 березня військовослужбовці розвідувального взводу 1 батальйону 3 омсбр відмовились виконувати накази командирів щодо бойового виходу у складі ДРГ”, – зазначили у ГУР.

Вогневий вплив на підрозділи сил АТО зберігається, протягом доби зафіксовано 44 обстріли позицій ЗСУ, найбільша кількість обстрілів відмічена на Слов’янському та Донецькому напрямках.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *