ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пройшов чемпіонат України з біатлону

|

Днями у селі Яворів Турківського району завершився чемпіонат України з біатлону. Участь у змаганнях взяли 50 найкращих біатлоністів України, які представляли збірні команди шести областей України та місто Київ. Про це Львівському порталу це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

чемпіонат україни з біатлону

У перший день змагань чемпіоном України серед чоловіків на спринтерській дистанції 10 км став Дмитро Ігнатьєв із Харківської області. Представник Львівщини Ярослав Вахула посів 9 місце.

Серед жінок на дистанції 7,5 км найкращою стала Надія Бєлкіна із Київщини. Представниця Львівської області Лілія Горпинич посіла 6 місце.

У другий змагальний день у гонці переслідування на дистанції 12,5 км серед чоловіків чемпіоном України вдруге став Дмитро Ігнатьєв. Із біатлоністів Львівщини найкращий результат – у Ярослава Вахули – 11 місце.

Серед жінок на дистанції 10 км чемпіонкою України також вдруге стала Надія Бєлкіна. Лілія Горпинич, яка представляла збірну Львівської області, фінішувала шостою.

Третій день чемпіонату України визначив кращих у естафетних змаганнях. У змішаній індивідуальній естафетній гонці змагалося 12 команд: чоловіки долали дистанцію 7,5 км, жінки – 6 км. Перше місце виборола друга збірна команда Чернігівської області у складі Юлії Бригінець та Андрія Доценка. Третіми фінішували представники команди Львівської області: Лілія Горпинич та Тарас Мусікевич.

У змішаній естафеті виступили 6 команд, де чоловіки долали 2 етапи по 7,5 км, а жінки – 2 етапи по 6 км. Перемогу виборола команда Сумської області, а команда Львівщини завершила естафету на 5 місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *