ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відбувся фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

|

Цими вихідними у Сокалі відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» за програмою ХХV спортивних Ігор Львівщини та змагань серед людей з інвалідністю. Турнір, у якому взяли участь 14 команд, присвятили 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

FotorCreated_1458564305_613x375.42583732057_3_0

Участь у змаганнях взяли сімейні команди у складі мами, батька та дитини. В особисто-командних змаганнях виступали команди міст обласного значення та районів області. Загалом – 11 команд районів області та 3 команди міст обласного значення. Всього – 23 сім’ї.

“У цих змаганнях сімейні команди мали можливість не лише випробувати сили на спортивній арені та представити свій район чи місто, а й змогу цікаво й змістовно провести час у сімейному колі”, – наголосила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Оксана Вацеба.

Родини випробовували свої сили у командній та в особистій першостях, до яких входила низка різноманітних спортивних естафет, зокрема такі як “Мисливство”, “Смуга перешкод”, “Слалом”, “Хокей”, “Єралаш”.

Перемогли у турнірі команди Сокальщини, Жовківщини та Червонограда. Переможці та призери отримали заслужені кубки, медалі та грамоти.

Відтак переможці обласних змагань представлятимуть Львівщину у  Всеукраїнському фіналі фестивалю “Мама, тато, я – спортивна сім’я”, що відбудеться 9-12 червня цього року у Херсонській області.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *