ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян кличуть на міжнародний семінар з айкідо йосінкан

|

У Львові 18-20 березня на вулиці Хуторівка, 4-Б, на 3 поверсі виставкового центр «Шувар-Експо» відбудеться семінар з айкідо йосінкан під керівництвом Девіда Рубенса сенсея. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

12509002_942640905819105_5164301140158717229_n

Це 35 Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан, який проводять за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради,  Молодіжної федерація Айкідо Йосінкан та Академія традиційних самурайських бойових мистецтв Айкібудзюцу.

Кожен семінар, який проводять ці громадські організації – це можливість повчитись у найкращих майстрів бойових мистецтв світу. Девід Рубенс – один з провідних європейських сенсеїв Айкідо Йосінкан.

Тренування будуть проходити протягом трьох днів зранку до вечора. В семінарі беруть участь понад 200 людей, вивчають Айкідо Йосінкан із Львова, а також гості з далекого та ближнього зарубіжжя,  з інших міст України, а вік учасників від 6 до 70 років.

«Я вже неодноразово відвідую семінари з айкідо йосінкан і можу запевнити, що заходи відбуваються на найвищому рівні. Є велика кількість учасників, яка дозволяє мені сказати, що ми досягли нашої мети – масовості у спорті. Тому запрошуємо усіх, кому важливим є здоровий спосіб життя і підтримка бойового духу нашої молоді», – розповів Володимир Шнайдер, начальнику управління молоді, сім’ї та спорту.

«Будуть показові виступи учасників семінару, що проходитимуть у неділю 20 березня з 17:00 до 18:00. Крім демонстрація гостями та учасниками семінару навичок у традиційних японських єдиноборствах ( айкідо йошінкан, дайто рю, джиу джицу та робота із самурайським мечем) буде представлено системи армійського рукопашного бою (УСВБ) та системи поліцейського контролю (НСПК), розроблених фахівцями бойових мистецтв ГОМ ФАЙ та ГО Академії Айкібудзюцу», – розповів сенсей Олександр Козловський, президент ГО МФАЙ, 4 Дан Айкідо Йосінкан.

Довідка

Девід Рубенс – майстер йошінкан айкідо, володар 6 дану.  Девід Рубенс сенсей почав навчання у голови школи Йошінкан Айкідо, Шіоди Годзо в Токіо у 1984 році. У Японії  він навчався на протязі чотирьох з половиною років, з 1984 по 1988.

Тривалий час Девід Рубенс сенсей займався у спеціалізованій групі із десяти чоловік у в Айкідо Йосінкан Головного залу Японії. Згодом, впродовж п’ятнадцяти місяців, Рубенс сенсей виконував обов’язки помічника інструктора в школі. Тільки два іноземці пройшли ще таку підготовку.

Крім викладання Айкідо, Девід Рубенс є директором – засновником найпотужнішої охоронної організації Європи «DRA’S» має ступінь магістра з безпеки та ризику Скарман Центру. Девід Рубенс широко досвідчений у розробці, постановці і управлінні великими стратегічними програмами безпеки, які він успішно реалізовував спільно з державними установами в Азії, Африці, Близькому Сході, Карибському басейні і Східній Європі .Він також є викладачем у Лестерському університеті (глобальної безпеки і поліцейської програми MSС) і в Грендфілському університеті  при Академії оборони Великобританії з питань безпеки та управління ризиками (як частина програми Стратегічного лідерства).з 2011 року  Девід Рубенс був залучений до підготовки українських фахівців з координації роботи спецпідрозділів силових структур під час проведення ЄВРО 2012 в Україні.

Фото: aikidojo.in.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *