ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні 903 офіційні мільйонери

|

Доходи у понад  мільйон гривень у 2015 році отримали 903 українців. Загальна сума задекларованого ними доходу становить 4,6 млрд грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби України.

гроші

Сума податку на доходи фізичних осіб, яку «мільйонери» самостійно визначили до сплати до бюджету – 84,2 млн грн, військового збору – 9,8 млн грн.

Загалом громадянами подано майже 105 тис. декларацій про майновий стан і доходи. Найактивніше декларували свої статки жителі Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської та Полтавської областей.

Загальна сума задекларованого громадянами доходу становить 8,2 млрд. грн. Це на 1,1 млрд грн, або на 15%. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Сума податку на доходи фізичних осіб, визначених громадянами до сплати самостійно у 2016 році, становить 233,7 млн. грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року вона збільшилась на 81,8 млн грн, або на 54%. Найбільші суми до сплати задекларовано у м. Києві, Харківській та Дніпропетровській областях.

Також, за даними декларацій, громадянами задекларовано до сплати 43,3 млн грн військового збору.

З початку деклараційної кампанії майже 26 тис. осіб скористалися правом на отримання податкової знижки. Задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню – 38,3 млн грн, що на 3,1 млн грн менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Фото: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *