ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський ОХМАТДИТ отримає нове обладнання

|

Сьогодні, 16 березня, у Львівській обласній раді була підписана тристороння партнерська угода щодо реалізації «Проект модернізації медичного обладнання у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ» між Львівською обласною радою, Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та комунальним закладом Львівської обласної ради Львівською обласною дитячою клінічною лікарнею ОХМАТДИТ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

1

«Завдяки спільній роботі та спільним зусиллям обласної ради, комунального підприємства ОХМАТДИТ та громадського сектора, сьогодні ми маємо можливість серйозно покращити забезпечення медичним обладнанням нашу дитячу лікарню», – зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Відповідно до підписаної угоди буде закуплено та встановлено медичне обладнання у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ», а саме:

  1. лабораторне обладнання для аналізів крові, серед якого аналізатор газів крові та електролітів, аналізатор гематологічний та аналізатор біохімічний напівавтоматичний;
  2. обладнання для відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, серед яких  3 монітори вітальних функцій та монітор вітальних функцій з модулем вимірювання інвазивного тиску;
  3. обладнання для реанімації новонароджених – апарат штучної вентиляції легень.

Окрім того буде проведено навчань персоналу щодо використання придбаного обладнання.

В серпні 2014 року Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» у партнерстві з Львівською обласною радою та Львівською обласною дитячою клінічною лікарнею «ОХМАТДИТ» було подано заявку проекту «Проект модернізації медичного обладнання у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» на отримання міжнародної технічної допомоги в рамках грантової допомоги по проектах людської безпеки «Кусаноне» Посольства Японії в Україні. Заявка пройшла відбір і вже в кінці березня 2016 року очікується фінансування проекту від Уряду Японії в розмірі 1 755,5 тис. гривень. Очікуване співфінансування проекту за кошти обласного бюджету – 178 тис. грн. Зазначені кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для комунального закладу Львівської обласної ради „Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ», а саме:

  • апарату штучної вентиляції легень,
  • 4 моніторів для відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії,
  • лабораторного обладнання для аналізів крові: 1 аналізатора газів крові, 1 аналізатора гематологічного та 1 аналізатора біохімічного.

Грантова угода щодо фінансування проекту між Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» та Посольством Японії в Україні була підписана у вівторок, 15 березня 2016 року у м. Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *