ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину незаконно везли велику партію спирту

|

На Львівщині викрили нелегальний канал переміщення необлікованого спирту з Одеської області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

spurt2

У рамках операції «Акциз-2016» було встановлено, що зловмисники перевозять з Одещини на Львівщину велику партію необлікованого спирту невідомого походження. Надалі спирт планувалося продавати населенню або використовувати для виготовлення фальсифікованого алкоголю, який у подальшому реалізується через мережу магазинів Львівської області за заниженими цінами.

spurt3

Під час проведення оперативних заходів проведено огляд фургона-рефрижератора Renault Premium. Згідно з офіційними документами водій перевозив 400 ящиків газованого лимона на суму 96 тисяч гривень.

Відправником значилося підприємство, зареєстроване в Одесі, а одержувачем – компанія з Ужгорода. Однак у результаті огляду було встановлено, що в автомобілі здійснювалося перевезення необлікованого спирту. Всього було виявлено й вилучено 36 бочок ємністю 230 л, наповнених спиртом. Бочки було замасковано макухою.

spurt

Загальний об’єм виявленого спирту – понад вісім тисяч літрів. Вартість вилученого спирту становить мільйон гривень. Всього було вилучено товарно-матеріальних цінностей, разом з автомобілем, на 1,8 мільйона гривень.

Наразі триває перевірка.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *