ОСТАННІ НОВИНИ

Вчителів англійської запрошують на всеукраїнський фестиваль «Hello English»

|

У рамках реалізації ініціативи президента України щодо проголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні протягом 10 березня –  10 червня в режимі он-лайн відбуватиметься Всеукраїнський фестиваль-огляд кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у дошкільних навчальних закладах «Hello English». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

англійська

Мета заходу – забезпечення якісної дошкільної освіти у частині навчання дітей іноземних мов, активізація освітньої роботи дошкільних навчальних закладів із зазначеного напряму, виявлення і популяризація перспективного педагогічного досвіду, інноваційних освітніх технологій.

До участі у фестивалі-огляді запрошують педагогів дошкільних навчальних закладів (навчально-виховних комплексів) різних типів і форм власності. Матеріали потрібно подати на платформу проведення заходу – Освітній портал “Педагогічна преса”.

Подані матеріали братимуть участь у відкритому голосуванні до 10 червня 2016 року включно. Проголосувати можна один раз за обраний дошкільний навчальний заклад із будь-якого регіону України.

Найкращі матеріали фестивалю-огляду презентують у Всеукраїнський День дошкілля 23 вересня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *