ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській філармонії зазвучать світові хіти: FrankSinatra, Sting, Queen

|

У Львівській обласній філармонії в середу, 16 березня, о 19.00 відбудеться прем’єра «Royal Orchestra» з солістами: В’ячеславом Сінчуком, Каріною Плай, Василиною Стельмах. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

16-03

У концерті звучатимуть світові хіти: FrankSinatra, Sting, Queen, MichaelJackson, Europa, TinaTurner, Mr. Big, BennyGoodman та інші.

У музикантів «Royal Orchestra»великий сценічний досвід в Україні та закордоном на чолі із заслуженим артистом України Василем Кочубеєм.

В’ячеслав Сінчук – соліст оркестру «RoyalOrchestra», відомий рок-співак, гітарист, композитор, львів’янин, екс-лідер груп «Красные маки», «Круиз», «Галактика». Певний час працював у США за контрактом разом із групою «Галактика» як лідер, вокаліст і гітарист. У США «Галактика» записала англомовний альбом, автор усіх пісень якого – В’ячеслав Сінчук (тести, музика, аранжування). У 1996 р. за опитуванням журналу «New Metal» В’ячеслав Сінчук посів 8 місце у першій десятці найкращих рок-співаків світу.

Каріна Плай  – співачка, автор і виконавець власних пісень.Народилася у Львові. Знайомство з львівським продюсером Олександром Єрченком виводить Каріну на професійну сцену. У 1995 р. Каріна переїжджає на постійне місце проживання до Києва. У 2009 р. Каріна Плай готує до випуску збірку своїх віршів і стає ведучою на каналі М2. У творчому доробку співачки – шість відеокліпів: «Марево», «Непристойні сни», «Старик», «Так буває», «Долго ли…», «Коли-небудь» та 6 альбомів.

Василина Стельмах – молода, енергійна, талановита, перспективна співчака. Лауреат міжнародних та всеукраїнськи конкурсів, вокалістка групи «Lux Band».

Андреас та Моськін – ведучі оркестру «Royal Orchestra», а також власники Агенції урочистих подій «Andreas & Moskin Wedding Company»,  організатори багатьох свят, корпоративів та концертів, засновники музичної групи «Люкс бенд», у якій Андреас є солістом! Також вони є засновниками Благодійного фестивалю «Білий Лебідь»– фестиваль покликаний збирати кошти дітям із вадами розвитку!

На фестивалі Андреас та Андрій успішно виступали в дуеті із Соломією Вітвіцькою (канал 1+1) та разом із відомими зірками Львова й України – Тонею Матвієнко, Андріаною Мією, заслуженими артистами України Наталкою Карпою й Андрієм Князем.

Фото: філармонія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *