ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують долучитись до весняної посадки лісу

|

Лісгоспи обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» розпочали весняну посадку лісових культур. Зокрема, за минулий тиждень працівники Бродівського, Радехівського і Сокальського лісництв вже висадили понад 19 гектарів сосново-дубових сіянців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівсько ОДА.

посадка лісу

За словами генерального директора ОКС ЛГП «Галсільліс» Петра Пешка, у посадці лісових культур беруть участь як лісівники, так і жителі навколишніх сіл та учні. Відтак усі охочі можуть долучитись до весняної лісокультурної компанії, звернувшись у комунальні лісогосподарські підприємства свого району (перелік).

«Спільними зусиллями у Бродівському районі на території Язлівчицької сільської ради ми висадили 5,5 гектарів лісових культур. На Радехівщині поблизу Оглядівської, Вузлівської і Сморжівської сільських рад посаджено 11,9 гектарів сіянців, а у Сокальському районі – 1,9 гектарів лісових культур на території Реклинецької і Тудорковицької сільрад», – розповів Петро Пешко.

Детальніше про лісовідновлювальні роботи на підприємствах Галсільлісу у 2016 році можна дізнатись на офіційному сайті у розділі “Механізми громадського контролю”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *