ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавецький псевдомайстер під приводом ремонту видурював у людей техніку

|

До Трускавецького відділення поліції 10 березня надійшла заява від 23-річної місцевої мешканки про те, що невідома особа у шахрайський спосіб заволоділа її мобільним телефоном «Самсунг».

мобіла

Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НПУ у Львівській області.

Потерпіла повідомила, що в жовтні минулого року апарат вона віддала трускавчанину, який видавав себе за фахівця з ремонту засобів зв’язку, фото- та комп’ютерної техніки. Однак взявши телефон, назад заявниці його не повернув.

Окрім цієї жінки до правоохоронців звернулося ще четверо жителів міста, майном яких заволодів псевдо-майстер. Серед речей, які він взяв, щоб полагодити, є мобільні телефони «Нокіа 97» та «Нокіа Н-8», фотоапарат, планшет, телевізор тощо.

Як з’ясували правоохоронці, шахрай їх не ремонтував. Отриману від людей техніку він одразу здавав до ломбарду.

За даними фактами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Скоєння цього злочину карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *