ОСТАННІ НОВИНИ

Бійцям зі Львівщини передадуть у зону АТО прапор із словами вдячності

|

У суботу, 26 березня, стартує освітньо-виховний мікропроект «Прапор нашої пошани і подяки воїнам АТО». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

f14c98lFGM

До втілення цього проекту залучатимуться позашкільні та загальноосвітні навчальні заклади, органи державного управління, відділи освіти, учнівська молодь, сім’ї загиблих воїнів АТО та Небесної Сотні, а також родини тих, хто перебуває в зоні антитерористичної операції

У рамках цього проекту буде створено прапор, який стане символом подяки Героям України за вклад у відновлення та збереження суверенітету України. Зокрема, на великому полотнищі  усі учасники заходу напишуть слова вдячності захисникам України. Уже 22 червня у День скорботи і вшанування жертв війни в Україні його передадуть батальйону Львівщини, який перебуває в зоні АТО.

«Події останніх років додали нову сторінку в історії України. Так з’явилися сучасні герої – воїни АТО та загиблі Герої Небесної Сотні. Тому ми маємо віддати шану тим, хто боронить суверенітет нашої держави», – зазначила директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олександра Небожук.

Фото:censor.net.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *