ОСТАННІ НОВИНИ

Сьому партію Чемпіонату світу з шахів розпочнуть два ректори

|

Відомі львів`яни підтримують українку Марію Музичук на Чемпіонаті світу з шахів серед жінок, що відбувається у Львові з 1 до 18 березня. Відтак, у всіх партіях право першого ходу отримують почесні гості. 11 березня таке право матимуть ректори Львівського національного університету ім. Івана Франка Володимир Мельник та Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

матч, шахи3

Нагадаємо, раніше право виконати почесний перший хід у партії отримали Андрій Садовий, 6-річна Калина Фурманова, Ярослав Грибальський, Валерій Сушкевич, Ігор Юхновський, 11-класник Андрій Рабець, Святослав Вакарчук, Ігор Худоб’як, Володимир Костевич, Назар Палідович, Мірча Луческу.

Передбачається, що Чемпіонат складатиметься з 10 партій.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з шахів серед жінок відбувається у Палаці Потоцьких. Кожна партія розпочинається рівно о 15.00 год. Глядачі мають можливість спостерігати за перебігом гри в Інтернеті. Однак, трансляція відбувається з затримкою у 30 хв. Також усі охочі можуть потрапити у Палац Потоцьких, попередньо зареєструвавшись на сайті. У Палаці Потоцьких у залі Медіа-центру (дзеркальна зала) також ведеться трансляція матчу, який коментують професійні гросмейстери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *