ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять гігантську 9-метрову шоколадну коробку цукерок

|

У Львівському палаці мистецтв 4-8 березня відбудеться найсолодше свято країни – Національне Свято Шоколаду. Це всеукраїнська подія, яка вже вдесяте збере кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

chocolate1

Протягом п’яти днів Свята кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від справжніх зірок кондитерської справи.

«Так, у рамках Національного Свята Шоколаду відбудеться «BISCOTTIchefs» – серія майстер-класів від визнаних шеф-кондитерів України. 4 та 5 березня шоколадну скульптуру  та шоколадні цукерки створюватиме відомий український шоколатьє з Ужгорода Валентин Штефаньо. Скульптура доповнить традиційне Шоколадне місто, а цукерки запропонують продегустувати усім охочим відвідувачам Національного Свята Шоколаду.  Євгеній Сушко, шеф-кухар CitadelInnHotel&Resort, та В’ячеслав Савенко, почесний президент Західної шеф-групи, розкажуть та покажуть, не тільки як готувати, а ще й як красиво презентувати свої солодкі шедеври. Свою професійну майстерність Євген Сушко продемонструє 5 та 6 березня. Трюфелі, цукати в шоколаді, торт і навіть шоколадну піцу на очах у відвідувачів Національного Свята Шоколаду 7 та 8 березня готуватиме переможець І Національного чемпіонату з кондитерської майстерності «BISCOTTIchef кондитер 2015» Ігор Заріцький. Кожен відвідувач навчиться у кондитерів багато нового, а потім зможе робити маленькі кондитерські подвиги для свої рідних та близьких», – розповіли організатори.

На відвідувачів Свята також очікує традиційний Шоколадний ярмарок, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, а маленькі відвідувачі мандруватимуть Дитячим шоколадним королівством. А ще на Національному Святі Шоколаду діятиме інтерактивний Музей шоколаду, де зможуть дізнатися більше про історію шоколаду та про те з чого та як його виробляють. Також буде встановлено «шоколадні» мистецькі інсталяції: 5-метровий шоколадний млин, гігантська 9-метрова шоколадна коробка цукерок.

Фото: 4e4evica.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *