ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 100 юних фехтувальниць приїдуть до Львова на всеукраїнський турнір

|

У суботу, 27 лютого, у Львові відбудуться Всеукраїнські дитячі змагання «Перші кроки» на призи Олімпійської чемпіонки з фехтування Яни Шемякіної. Про Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

фехтування

Попередню участь у змаганнях підтвердили майже 100 юних фехтувальників народження з Києва, Одеси, Харкова, Тернополя, Хмельницька, Ужгорода, Запоріжжя та Львова.

Змагання відбудуться на спортивній базі Львівського державного університету фізичної культури та спорту за адресою місто Львів, вулиця М. Черемшини, 17 (манеж та фехтувальний зал). Початок – о 10:00 год.

Довідка:

Шемякіна Яна – Чемпіонка Європи-2004, 2005 серед юніорів. Переможець в особистому заліку і бронзовий призер у командних змаганнях чемпіонату Європи-2005; бронзовий призер чемпіонату Європи-2009. У 2007 році стала дворазовою чемпіонкою Всесвітньої універсіади у Бангкоку. Володарка “золота” Універсіади-2009 в Белграді. Бронзовий призер чемпіонату світу – 2014. 30 липня 2012 року на Олімпіаді в Лондоні здобула золоту олімпійську медаль у фехтуванні на шпагах.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *