ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада судитиметься із забудовниками, що незаконно зносять 150-річний будинок

|

Міська рада оскаржить будівництво на вулиці Чайковського, 31 через виявлення підроблених документів. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі міськради Львова.

чайковського

Юридичним управлінням та управлінням охорони історичного середовища виявлено підроблені документи, зокрема, лист управління охорони історичного середовища, який насправді не видавався. Відтак, Львівська міська рада буде звертатись в суд щодо оскарження будівництва на вулиці П. Чайковського, 31.

Як повідомили в юридичному управлінні мерії, вже подано відповідного листа до Львівської місцевої прокуратури №1. Також готується позов до суду.

«Ми б мали погодити історико-містобудівне обґрунтування. Однак забудовник до управління не звертався. Натомість, він має погодження з Києва. Як з’ясувалось згодом, під історико-містобудівним обгрунтуванням стоїть підроблений підпис начальника управління охорони історичного середовища», – зазначає начальник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

Нагадаємо, будинок на розі вулиць Чайковського-Стефаника мають на меті повністю зруйнувати, аби збудувати на його місці 5-поверховий адміністративний будинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *