ОСТАННІ НОВИНИ

Максим Стасів подякував усім, хто подарував йому шанс жити

|

Максим Стасів – хлопець зі Львівщини, за життя якого бореться вся Україна, записав відео-подяку для всіх, кому не байдужа його доля. Це відео зявилось на сторінці одного із лікарів Масима Віри Приймакової, передає кореспондент Львівського порталу.

максим

Так, Максим дякує усім, хто допоміг йому таки потрапити до клініки в Індії та отримати шанс на життя. Окрім того, хлопець розповідає, що наразі почувається добре та чекає, коли лікарі дозволять робити трансплантацію.

Нагадаємо, нещодавно Максиму Стасіву вирізали майже весь кишківник. У хлопця вроджена патологія органу травлення. Та оскільки діагностували її лише місяць тому, врятувати кишківник не вдалося. Тепер єдиний шанс Максима на життя – трансплантація органу. У Львові та у області  протягом декількох днів вдалося зібрати нереальні суми коштів, та для реабілітації потрібно більше.

Спочатку на операцію Максиму погодилася клініка у Австрії, але потім раптово відмовила. Близькі Максима та лікарі ОХМАДИТу почали шукати новий медзаклад і в кінці кінців допомогти Максиму зголосились в Індії. Учора зранку, 5 лютого, Максим Стасів нарешті вилетів на лікування.

Наразі хлопцю шукають донорський орган в Індії та готують його до операції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *