ОСТАННІ НОВИНИ

Максим Стасів нарешті вилетів на лікування за кордон

|

Хворий львів’янин Максим Стасів, на порятунок життя якого збирають кошти усією країною, вилетів на лікування до Індії. Стан підлітка залишається стабільним проте важким. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив в.о. головного лікаря Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Вальдемар Надіжко.

39

«Максим летить! В добру путь!» – повідомив Вальдемар Надіжко.

Додамо, що за даними навігаційної системи літак із пацієнтом уже покидає повітряний простір України.

42

Як відомо у 17-річного хлопця діагностували рідкісну вроджену патологію – синдром Ледда або неповний поворот кишківника. Спершу хлопця мали прооперувати у Австрії, однак клініка в Інсбруку відмовилась прооперувати львів’янина…

41

Тим часом у Львові 17-річному Максиму Стасіву, який потребує пересадки кишківника, зібрали на лікування 4 млн 800 тис. грн. та за оцінками лікарів, на лікування хлопця треба мінімум 9 млн грн.

40

Нагадаємо, тиждень тому Максиму Стасіву вирізали майже весь кишківник. У хлопця вроджена патологія органу травлення. Та оскільки діагностували її лише місяць тому, врятувати кишківник не вдалося. Тепер єдиний шансМаксима на життя – трансплантація органу. У Львові та у області  протягом декількох днів вдалося зібрати нереальні суми коштів, та для реабілітації потрібно більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *