ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських бібліотеках проведуть зустрічі із новими поліцейськими

Марія Бандура, Львівський портал

|

Львів’яни матимуть змогу поспілкуватись та ознайомитись із діяльністю нової поліції. Про це стало відомо під час обговорення нового проекту громадської підтримки реформи Національної поліції, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

поліція

Як розповідають самі поліцейські, у Львові проведуть близько 40 заходів у дев’яти бібліотеках, які стануть платформою для спілкування патрульної поліції з громадськістю. Ці заходи спрямовані на поширення правильного позитивний образу поліцейського в суспільстві. Патрульні також зізнаються, що хоча дії поліцейських прописані в законі про національну поліцію, є ті які положення, які необхідно людям роз’яснити.

Першими у проекті участь візьмуть школярі та студенти, про це розповіла речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій. Згодом такі ж заходи проведуть і для дітей дошкільного віку.

«Кожна дитина, кожен підліток матиме можливість відчути себе на кілька хвилин поліцейським», – розповіла вона.

Організатори проекту сподіваються, що зустрічі доведуть, що Національна поліція відкрита до запитань і готова вести діалог з громадськістю, а також дадуть можливість дізнатись та зрозуміти чітку роль їх прав та обов’язків у суспільстві.

Проект здійснюється за підтримки патрульної поліції Львова, бібліотек міста та ГО «Інститут Суспільних Ініціатив».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *