ОСТАННІ НОВИНИ

Шахрайка із Червонограда за рік «розвела» майже тридцять осіб

|

Правоохоронці Львівщини викрили шахрайку, яка видурювала у своїх жертв гроші за начебто сприяння у виготовленні візи до Республіки Польща з подальшим працевлаштуванням та навчанням у країнах Євросоюзу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодійка

Відтак працівники Червоноградського відділу поліції спільно з міською прокуратурою оголосили про підозру у скоєнні низки шахрайств 23-річній місцевій мешканці.

Як встановили правоохоронці, в період від кінця 2014 року по листопад 2015 року  жертвами шахрайки стали 27 громадян – мешканці міста Червоноград та Сокальського району.

Жінка отримувала від громадян документи та гроші в якості завдатку за сприяння у виготовленні візи у Республіку Польща з подальшим працевлаштуванням та навчанням у країнах Євросоюзу.

В результаті віз громадяни не отримали, а повернути гроші не змогли. Всього слідчі Червоноградського відділу поліції задокументували  31 факт шахрайства, вчинених зловмисницею.

Зловмисниці оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.190 (шахрайство), ч.2 ст.190 (шахрайство вчинене повторно) та ч.3 ст.357(незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливимособистим документом) ККУ.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *