ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати зменшили розмір одноразової допомоги

|

Депутати Львівської міської ради зменшили розмір одноразової допомоги до двох тисяч гривень. У випадку, коли ця сума буде перевищена, питання розглядатиме комісія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

dopomoga

Сесія внесла зміни до ухвали міської ради від 15.03.2007 № 676 «Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги на виконання депутатських повноважень для мешканців м. Львова» із певними зауваженнями.

За словами  начальника управління соціального захисту ЛМР Наталії Демкович, поступила пропозиція про зменшення розміру допомоги до двох тисяч гривень.

«В попередній редакції звучало, що розмір одноразової матеріальної допомоги визначає депутат міської ради в кожному конкретному випадку, залежно від матеріального стану та складності проблеми заявника, але не більше розміру мінімальної заробітної плати. Поступила пропозиція, щоби визначити цей розмір не більше, ніж 2 тис. грн. Якщо цей розмір більший, тоді ми звертаємося на комісію», – пояснила вона.

Положення про надання одноразової матеріальної допомоги на виконання депутатських повноважень для мешканців м. Львова доповнено у такій редакції:

  1. До складу сім’ї, незалежно від місця реєстрації, включаються: чоловік, дружина; жінка та чоловік, які проживають однією сім’єю, не перебуваючи у шлюбі; рідні, усиновлені та підопічні діти цих осіб віком до вісімнадцяти років, а також незалежно від місця проживання (перебування) або реєстрації діти, які навчаються за денною формою навчання у професійно-технічних, вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації до досягнення двадцяти трьох років і які не мають власних сімей; неодружені повнолітні діти, які визнані інвалідами з дитинства I та II груп або інвалідами I групи і проживають разом з батьками.
  1. Під час розгляду заяв про надання одноразової матеріальної допомоги осіб, які беруть (брали) безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції, та/або членів їх сімей до сукупного доходу не враховуються:

– отримані ними у період безпосередньої участі у проведенні антитерористичної операції грошове забезпечення та інші виплати і види соціальної допомоги, що здійснюються працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям та працівникам Збройних сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, особам рядового, начальницького складу, військовослужбовцям, працівникам Міністерства внутрішніх справ України, Управління державної охорони, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, іншим працівникам утворених відповідно до законодавства України військових формувань;

– отримана ними у період та/або після безпосередньої участі у проведенні антитерористичної операції благодійна допомога незалежно від розміру та джерела походження.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *