ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО двоє українських бійців підірвалось на розтяжці

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомлии у інфомаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 30-01

Луганський напрямок

Спостерігається активізація незаконних збройних формувань. Бойовики двічі застосували заборонені Мінськими домовленостями 82-мм міномети та гранатомети, стріляючи по наших позиціях біля Новозванівки, що на південь від Попасної.

Донецький напрямок

Найбільше порушень режиму припинення вогню було зафіксовано в районі Донецького аеропорту та околицях Горлівки. Бойовики застосовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети іа гранатомети. В районі Опитного працював ворожий снайпер. Крім того, учора ввечері бойовики стріляли з заборонених мінометів калібру 82 та 120 мм неподалік Зайцевого, а біля Новгородського зафіксований обстріл з ворожого БМП. Також бойовики чинили збройні провокації біля села Луганське, що неподалік Світлодарська, із застосуванням гранатометів та БМП.

Маріупольский напрямок

Активізувалися ворожі снайпери – їхні провокації зафіксовані поблизу Мар’їнки та Красногорівки.

Також бойовики порушили перемир’я, стріляючи зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів біля Широкиного і Старогнатівки, а поблизу селища Гнутове бойовики застосували 82-мм міномет.

За інформацією Держприкордонслужби, неподалік села Березове був зафіксован прольот безпілотника бойовиків, що здійснював аеророзвідку.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *