ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська філармонія кличе на концерт «Об'єднані музикою»

|

У Львівській філармонії 27 лютого о 18.00 відбудеться концерт «Об’єднані музикою». Під час дійства збиратимуть кошти на придбання бас-кларнету для оркестру «INSO-Львів». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

4a5678e1-f2e6-4579-a150-37e935097f9a

«Це не просто концерт, а непересічний музичний проект, у якому одні музиканти допомагають іншим музикантам. Кошти від продажу квитків на концерт «Об’єднані музикою» підуть на придбання бас-кларнету для симфонічного оркестру «INSO-Львів», – наголошують організатори концерту.

Відтак 27 лютого меломани Львова вперше почують цікавий зірковий тандем – скрипальки Лізи Батіашвілі (Грузія) та диригента і гобоїста Франсуа Лельо (Франція).

«…Наша відповідальність, наша місія – нести мир через музику» – з таким гаслом влітку 2015 року вперше відвідала Україну всесвітньо відома скрипалька, володарка відзнаки «Інструменталіст Року 2015» (за версією авторитетного та найстаршого музичного видання Америки «Musical America») Ліза Батіашвілі, яка виконала «Присвяту Україні» 24 серпня на Майдані Незалежності в рамках святкування Дня незалежності.

І ось знову Ліза Батіашвілі повертається в Україну, щоб подарувати українській публіці, тепер вже у Львові, справжні миті захоплення та насолоди від віртуозного виконання шедеврів класичної музики, яка, за її словами, «дозволяє відчути все набагато ближче, пізнати все набагато чіткіше, надати життю нових барв, особливо у місцях, де є конфлікти, де нестабільна ситуація».

Разом з Лізою Батіашвілі у концерті «Об’єднані музикою» 27 лютого у Львівській філармонії візьме участь визнаний на світовому рівні гобоїст та диригент Франсуа Лельо. Двох музикантів-віртуозів об’єднує не лише творчість, а й кохання – Ліза та Франсуа є щасливим подружжям. А виступлять знані зірки-інструменталісти у тандемі з емоційним оркестром «INSO-Львів» – улюбленцем львівської публіки.

Фото: орагнізатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *