ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром оголосять конкурс на будівництво першої платної дороги Львівщини

|

Вже у І кварталі цього року «Укравтодор» може оголосити новий конкурс на будівництво концесійної дороги Львів-Краковець. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

doroga

За словами заступник голови ЛОДА Ірини Гримак, у новому конкурсі буде понижено фінансові вимоги до підприємств.

«Ще минулоріч «Укравтодор» з ініціативи облдержадміністрації провів концесійний конкурс. На жаль, вимоги до підприємств, прописані у конкурсній пропозиції, були дещо завищені. Особливо це стосувалось фінансового ресурсу компаній, які теоретично могли б стати учасниками будівництва. Як результат, пропозиції заявлених підприємств були відхилені», – розповіла вона.

За її словами, умови нового конкурсу суттєво відрізнятимуться від того, який відбувся у 2015-му році, зокрема дозволять долучитись більшій кількості компаній.

«Ми відкоригували склад конкурсних пропозицій, які дадуть змогу збільшити перелік потенційних концесіонерів цієї дороги. Тому сподіваємось, що проект першої платної дороги таки запрацює на Львівщині», – додала Ірина Гримак.

Нагадаємо, нова концесійна дорога пролягатиме у напрямку Львів-Краковець і сполучатиме Міжнародний автомобільний пункт пропуску «Корчова-Краковець» зі Львовом. Траса оминатиме населені пунктів Наконечне, Наконечне 2, Яворів, Івано-Франкове та Львів (північний об’їзд) і будуватиметься відповідно до технічної категорії 1а (4 смуги руху).

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *