ОСТАННІ НОВИНИ

«Євробаскету» не було і не буде, а 10 гектарів виділили…

|

Група «Приват» отримала понад 10 гектарів землі під «Євробаскет», який не відбувся і якого не відбудеться. Про це сьогодні на прес-конференції заявив Голова Громадської ради при ЛМР Рустам Курбанов, передає кореспондент Львівського порталу.

EUROBASKET

За його словами, землю було віддано без жодних бюрократичних операцій, а учасники АТО та сім’ї загиблих роками чекатимуть на свою квартиру або ділянку землі.

«Група «Приват» під міфічний «Євробаскет» у Львові, який так і не відбувся, без усіляких тендерів та комизань з депутатами міськради, отримала ділянку в розмірі 10 чи 12 га в районі вулиць Кульпарківська- Ряшівська. «Євробаскет» у Львові так і не відбувся і не відбудеться. А куди поділася земля? », – обурений Рустам Курбанов.

На його думку, бажання мера пропіаритись перейшло усі межі.

«Ви хоч раз чули від Садого, що в місті треба розвивати військово-промисловий комплекс? Ви хоч раз чули, щоб він здійснив системні акції по роботі з пораненими в АТО без піару? Дуже зручно будувати готелі за чужою спиною. Саме ставлення Садового до бійців АТО є ганебним. Для бійців АТО землі нема, а для посіпак завжди є. Це місто безхребетне, а ми хочемо бути сильними», – заявив він.

Фото: соціальні мережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *