ОСТАННІ НОВИНИ

Голови районів звітуватимуть про виконану роботу

|

Від сьогодні, 25 січня, голови Районних державних адміністрацій звітуватимуть про виконану роботу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

zvit

Із понеділка, 25 січня, голови районних державних адміністрацій Львівщини розпочнуть звітувати про виконану роботу у 2015-му році та перспективні плани на цей рік. Згідно із графіком цього тижня першими результати своєї роботи громаді публічно представлять керівники Буського, Старосамбірського, Городоцького, Жидачівського та Жовківського районів.

На презентацію досягнень та планів керівництва районів запрошуємо представників громадськості, експертів, журналістів та всіх охочих ознайомитися з роботою адміністрації.

Нагадаємо, що у Львівській облдержадміністрації завершують звітувати й директори департаментів. Невдовзі свою роботу представлять департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку, департамент архітектури та розвитку містобудування, а також департамент економічної політики. До слова, із презентаціями структурних підрозділів ЛОДА, котрі відзвітували, можна ознайомитись на сайті у рубриці «Звіти про роботу департаментів ЛОДА».

Фото: ЛОДА

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *