ОСТАННІ НОВИНИ

Військкомати Львівщини запрошують на службу контрактників. Обіцяють хорошу зарплату

|

У Львівській області продовжується відбір кандидатів на військову службу за контрактом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату.

mobiliz_3_650x410

Однак, відтепер військовослужбовці-контрактники матимуть значно більше переваг

За словами Міністра оборони України Степана Полторака, починаючи з початку 2016 року військовослужбовці-контрактники можуть розраховувати на суттєве підвищення заробітної платні – приблизно утричі.

Серед інших переваг військової служби за контрактом, є повноцінне речове та продовольче забезпечення, право користуватися безоплатним медичним забезпеченням та інші пільги, передбачені законодавством України.

Кандидати на військову службу можуть обрати військову спеціальність та посаду,перелік яких щомісячно оновлюється на підставі заявок з військових частин у військових комісаріатах.

Слід додати, що з початку року суттєво підвищено одноразову грошову винагороду військовослужбовцям військової служби за призовом під час мобілізації при вступі на військову службу за контрактом (рядовому складу – вісім мінімальних заробітних плат, особам сержантського та старшинського складу – дев’ять мінімальних заробітних плат, офіцерам – десять мінімальних заробітних плат). Також надано можливість військовослужбовцям після продовження строку військової служби за новим контрактом (у тому числі 6 – ти місячного контракту), навчатися без відриву від військової служби у вищих військових навчальних закладах, військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів, а у разі відсутності можливості підготовки за спеціальностями у цих навчальних закладах, – в інших вищих навчальних закладах з метою здобуття вищої освіти.

«Усім бажаючим посвятити своє життя служінню Батьківщині, необхідно прийти до військкомату за місцем реєстрації та отримати відповіді на усі свої запитання. Вимоги для кандидатів не змінились: вік – від 18 до 40 років, задовільний стан здоров’я, придатність за професійно-психологічними та медичними показниками, відсутність судимостей, психіатричного та наркологічного обліку», – зазначили у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *