ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина – перша в Україні за кількістю створених ОСББ

|

У Львівській області створено 1197 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. За цим показником Львівщина є першою в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

__1453381370_613x416.84_3_0

За словами в.о. директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарія Романчука, департамент і надалі працюватиме у цьому напрямку. Зокрема, вже у лютому розпочинається активна інформаційна компанія щодо створення ОСББ у Львівській області.

“Мешканці повинні розуміти, що вони є співвласниками будинків. Тому сьогодні ми максимально закликатимемо їх об’єднуватись та створювати ОСББ. Для того, щоб заохочувати до таких об’єднань, ми залучатимемо міжнародні фонди, а також пропонуватимемо обласній раді відповідну програму підтримки. Йдеться про фінансову допомогу для того чи іншого будинку, яка стимулюватиме людей до спільного управління”, – зазначила під час звіту заступник голови ОДА Ірина Гримак.

Під час звіту керівник департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства також відзначив, що Львівщина посідає й перше місце в Україні за кількістю встановлених лічильників обліку теплової енергії.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *