Сьогодні у Львові розпочався продаж квитків на матч «Шахтар» – «Шальке»

|

На офіційному порталі стадіону «Арена Львів» сьогодні, 18 січня, в каси «Арени Львів» надійшли квитки на матч «Шахтар» – «Шальке». Цей поєдинок відбудеться в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи 18 лютого о 22.05  на стадіоні «Арена Львів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

thumb_19519_news_m

Вартість квитків від 70 до 2 000 грн. й одна особа зможе купити не більше чотирьох штук. Власники абонементів на «Донбас Арену» останніх 6 сезонів зможуть придбати один квиток зі знижкою 30%.

Але не всі охочі зможуть одразу отримати бажані місця. Традиційно пріоритет у купівлі – у вболівальників, які регулярно відвідували матчі «Шахтаря» в чемпіонаті України й у Лізі чемпіонів. Тому продаж відбуватиметься в 2-3 етапи.

Перший етап триватиме з 18 до 24 січня 2016 року. Він передбачає продаж квитків зареєстрованим уболівальникам. Як стверджують організатори, кожному зареєстрованому вболівальнику буде надіслано СМС зі спеціальним кодом. Для придбання квитка йому необхідно пред’явити посвідчення особи та СМС-код у касах «Арени Львів» або за допомогою онлайн-сервісу.

Усі інші покупці матимуть змогу отримати квиток у другому етапі, який триватиме з 25 січня до 7 лютого у касах «Арени Львів», на офіційному сайті ФК «Шахтар», онлайн-сервісах і в роздрібній торговельній мережі Львова.

У разі, якщо залишаться вільні місця на стадіоні після перших двох етапів, буде відкрито третій етап, але вартість квитків на цій стадії буде вищою.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *