ОСТАННІ НОВИНИ

«Океан Ельзи» в червні підірве своїм концертом «Арену Львів»

|

«Океан Ельзи» у рамках нового світового туру 11 червня дадуть концерт на «Арені Львів». Про це гурт повідомляє на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

8b01893f9f6f11bc4b27600fb20716551423904373

Львів стане першим містом, яке відвідають «океани» в рамках світового туру. Далі буде Київ, тут гурт виступить 18 червня.

«Анонсуючи концерт, до назви гурту можна додавати будь-який епітет, та одним він здаватиметься занадто сухим, іншим – занадто загальним, третім – взагалі зайвим. Це саме той випадок, коли достатньо лише одного імені – Океан Ельзи. Або ж просто назви пісень, за якими стоїть ціла історія кожного з нас особисто чи всієї країни загалом: “Вставай”, “Квітка”, “Небо над Дніпром”, “Обійми”, “Там, де нас нема”, “Майже весна”, “Кішка”, “Незалежність”, “Друг”, “На небі”, “Без бою”, “Лелеки”, “Стіна”, “Вільний”… І зовсім нові, але вже такі заслухані “Не твоя війна”, “Життя починається знов”. А попереду – вихід нового, дев’ятого за рахунком, альбому «Океанів», робота над яким почалася вже цього літа, нові пісні, які ми почуємо в майбутньому році, нові зустрічі на концертах ОЕ. Та для того, аби дізнатися, якими будуть новий альбом, пісні потрібно трохи набратися терпіння та чекати, то з концертами все зрозуміло вже просто зараз: невтримна енергія, хорове виконання улюблених пісень десятками тисяч людей, відчуття єдності та взаєморозуміння просто тут і зараз, і, як завжди, безкінечний драйв, радість, бажання жити, любити, творити… І дата такої зустрічі вже відома: Львів-Арена, 11 червня 2016 року. Перша частина квитків вже у продажу!», – зазначають організатори.

Придбати квитки можна тут.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *