ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація в зоні АТО покращилась

|

Сьогодні, 15 січня, бойовики здійснили 17 обстрілів, проте в деяких районах «режим тиші» було дотримано. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО суттєво покращилась. Бойовики проросійських збройних бандформувань лише 17 разів застосовували зброю проти українських воїнів. Всі епізоди порушення противником режиму «повної тиші» зафіксовані біля тимчасово окупованого Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі.

Зокрема, найбільше обстрілів загарбники здійснили по наших позиціях в районі Мар’їнки. Там вони застосовували стрілецьку зброю та гранатомети різних систем.

По опорних пунктах сил АТО біля Пісків, Опитного та південніше Авдіївки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. «Працював» там і ворожий снайпер.

Північніше Горлівки кремлівські найманці обстрілювали зі стрілецької зброї н.п. Новгородське, з автоматичних станкових гранатометів – Майорськ.

Східніше, в бік українських воїнів, які несуть службу неподалік Луганського, бандити відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

А неподалік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, окупанти застосовували станковий протитанковий гранатомет», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *