ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці-переселенці, які переїхали на Львівщину, сплатили 11 мільйонів податків

|

Кримчани та мешканці Сходу України відкривають свій бізнес на Львівщині. Так, на Львівщині перереєструвалися 73 суб’єкти господарювання, які переїхали з території Криму та зони проведення антитерористичної операції. Ще 193 фізичних осіб-підприємців також здійснюють підприємницьку діяльність та перейшли на податковий облік в органи Державної фіскальної служби у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

__1452864512_613x435.23_3_0

За словами директора департаменту соціального захисту Львівської ОДА Василя Мартиняка, внутрішньо переміщені особи за час перебування на території області або розпочинали власну справу, або переносили бізнес з тимчасово окупованих територій.

“Найчастіше підприємці-переселенці займаються на Львівщині ресторанним, хлібопекарським бізнесом, працюють у сфері торгівлі, надають послуги з ремонту взуття та перукарські послуги” – зазначив Василь Мартиняк.

Станом на сьогодні ці підприємці вже сплатили понад 11 мільйонів гривень податків та зборів до бюджетів різних рівнів.

Нагадаємо, на Львівщині налічується близько 12 тисяч внутрішно переміщених осіб, які офіційно зареєструвалися, з них 3475 дітей.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *