ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців-управлінців зі Львівщини запрошують на стажування до Німеччини

|

Оголошено конкурс на стажування у Німеччині для управлінських кадрів підприємницької сфери. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

hand-earth

Так, Німецьке Товариство з міжнародного співробітництва GIZ GmbH “Fit for partnership with Germany” оголосило черговий конкурсний відбір претендентів на стажування у Німеччині за Програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (GIZ).  Вона зорієнтована на українські підприємства з експортно-імпортним потенціалом і, зокрема, на менеджерів цих підприємств.

Цього року українським менеджерам, підприємцям і підприємствам пропонують стажування за напрямками: економічна кооперація у сфері енергоефективності в промисловості; економічна кооперація у сфері енергоефективності у будівництві і санації будівель і споруд; економічна кооперація у секторі охорони здоров’я; економічна кооперація в аграрному секторі; економічна кооперація у харчовій галузі.

Стажування триватиме протягом одного місяця. Для представників сільськогосподарської сфери – обов’язкове знання англійської та російської мови. Витрати на стажування українським менеджерам покриє Уряд Федеративної Республіки Німеччина, Федеральне міністерство економіки і технологій

Вимоги до кандидатів на стажування у Німеччині: наявність вищої освіти; досвід роботи в сфері економіки та підприємництва щонайменше 1 рік; добре знання англійської або німецької мови; вік – до 40 років; наявний потенціал для розвитку кооперації з німецькими партнерами.

Охочих взяти участь у стажуванні просять зареєструватися на сайті http://www.newbiznet.com.ua/index.php/ru/giz до 28 січня 2016 року.

Співбесіди із кандидатами на стажування у Німеччині відбудуться 11 лютого 2016 року в Львові в офісі “Центру Підтримки Бізнесу-НюБізнет” (площа Галицька 7, 2 поверх).

Зазначимо, що Програма проводиться в рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина.

Фото: blog.uni2biz.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *