ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисник намагався підпалити котельню львівської лікарні

|

Зловмисник намагався підпалити котельню Комунальної 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева (вулиця Ужгородська, 1). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

a837e119cd945083823082e324cfb9ef_L

Як повідомили в департаменті гуманітарної політики, виявлено проникнення невідомої особи в котельню, що обслуговує лікарню. На даху та в приміщенні котельні виявлено розлите паливо. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Керівництво лікарні скерувало відповідну заяву у правоохоронні органи.

«За інформацією керівництва самої лікарні, сьогодні зранку, близько 06.15, оператор котельні Комунальної 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева, роблячи обхід котельні, відчув запах бензину та шум на даху котельні, побачив людину, яка ходила по даху. Звернув йому увагу, що він там робить, на це чоловік відреагував нецензурною лексикою та втік. Оператор котельні викликав поліцію та разом з черговим охоронцем лікарні побігли вслід за ним, але не наздогнали. Близько 06.30 прибув патруль поліції», – повідомила прес-служба ЛМР.

Патрульні оглянули територію, пошкоджень не виявили, підозрюваного також не виявили. Знайшли пластикову каністру із залишками бензину (до 1 л) біля котельні.

За цим фактом подано заяву у Галицький райвідділ міліції. Правоохоронні органи заяву прийняли.

Фото: kyiok.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *