ОСТАННІ НОВИНИ

«Ті, що малюють серцем»: діти з особливими потребами презентують свої мистецькі фантазії

|

У четвер, 14 січня, у галереї «Дзиґа» відбудеться презентація проекту «Ті, що малюють серцем» за участі організаторів та авторів робіт — молодих людей з особливими потребами з Центру «Джерело». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Print

Учасники виставки – це молодь з особливими потребами віком від 18 до 35 років.

«Зимові свята — це завжди атмосфера добра та радості, відчуття дива та очікування чогось надзвичайного. До творення прекрасного долучились і молоді люди з особливими потребами з Центру «Джерело», які впродовж півроку захоплено створювали незвичні роботи, реалізовували свої задуми, кольорові фантазії і яскраві образи. Центральне панно проекту становить інсталяція емоційно-настроєвих станів, що складається з полотен, виконаних під час арт-терапевтичних занять. Роботи виконані в техніці акрилового живопису на полотні», –  зазначають організатори.

І водночас додають: «Незважаючи на те, що пензель тримати не завжди просто і зручно й не дивлячись на те, що інколи важко зробити легкий штрих та додати кольоровий нюанс, особлива молодь вірить у те, що робить, прагнучи поділитись своїм талантом. Вони впевнені, що мрії збуваються, особливо напередодні Різдвяних свят, саме тому їхні картини випромінюють стільки світла і тепла, а серця горять любов’ю до усього світу»

На виставці представлено понад 30 живописних полотен, різних за жанром та манерою виконання.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *