ОСТАННІ НОВИНИ

Винуватцям різанини на турбазі в Драгобраті загрожує до семи років тюрми

|

П`ятьом чоловікам, які вчинили бійку на турбазі в «Драгобраті» оголошено підозру. Підозрюваним загрожує до семи років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Закарпатської області.

27-1339833876_article

Так, нині прокуратура області оголосила чоловікам про підозру у вчиненні правопорушення передбаченого ч.4 ст.296 ККУ (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень,- караються позбавленням волі від трьох до семи років).

Як Львівський портал повідомляв,  інцидент стався 10 січня у селищі міського типу Ясіня в урочищі «Драгобрат» на турбазі відпочинку «Хата магната», де особи у камуфляжній формі вчинили бійку з персоналом закладу.

Так, внаслідок хуліганських дій двоє охоронців туристичної бази отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран, множинних гематом голови, а також перелому ноги. Також тілесні ушкодження різного ступеню важкості отримали і чоловіки у камуфляжі, усіх постраждалих доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Інформацію про подію внесли до ЄРДР. Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство).

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. Призначено ряд експертиз. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Закарпатської області.

Фото: gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *