ОСТАННІ НОВИНИ

На курорті у Закарпатті вчинилася бійка зі стріляниною

|

Сьогодні уночі, 10 січня, на Закарпатті в одному із курортів трапилася стрілянина. Про це повідомляє місцеве видання Новини Закарпаття з посиланням на правоохоронців.

хата

Вранці до правоохоронних органів міста Рахів надійшла інформація про велику бійку, що сталася на одній з туристичних баз на Драгобраті орієнтовно між 4-ю та 7-ю годинами ранку.
Наразі йдеться про двох охоронців із важкими тілесними ушкодженнями, загалом повідомляється про 4-х постраждалих (можливі вогнепальні поранення).

Як повідомляє один зі свідків, “чи то атошники чи то ПС прийшли на базу “Хата Магната”. Почали вимагати “гостину”, проте розраховуватись за надані послуги відмовилися. Коли охоронець закладу зробив їм зауваження – його сильно побили, наразі він при смерті у лікарні. Кухарю зламали ногу, а також почали бити відвідувачів. На місце прибув хазяїн закладу зі зброєю. Прикладом «вирубив» одного з хуліганів, інших узяв на мушку. За цей час до “Хати Магната” на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв’язали скотчем та викликали міліцію. Зв’язаних розбійників передали правоохоронцям”.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції України в Закарпатській області, слідчо-оперативна група на місці документує факт, на місце виїхав начальник поліції області, всіх учасників конфлікту затримано, поранені доправлені до лікарні.

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *