ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи продовжують атакувати українські позиції

|

З початку доби зафіксовано 8 епізодів порушення противником режиму «повної тиші» в зоні проведення АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

Біля тимчасово окупованого Донецька бандити декілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів в бік наших позицій в районі Пісків та Опитного.

Неподалік Горлівки бойовики, застосовуючи стрілецьку зброю, обстріляли один із опорних пунктів сил АТО біля Новгородського. Луганське, що східніше Світлодарська, потрапило під вогонь противника з великокаліберних кулеметів.

Не спокійно сьогодні було і на Маріупольському напрямку. Зокрема, банди російсько-терористичних військ обстріляли українських бійців з великокаліберних кулеметів на підступах до Гранітного.

Окрім того, близько опівдня загарбники з мінометів та гранатометів обстріляли н.п. Водяне, який розташований у так званій «сірій зоні», на відстані близько 8 кілометрів від східної межі міста Маріуполь. За останньою інформацією ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *