ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики з гранатометів атакували селище біля Горлівки і поранили мирну мешканку

|

Сьогодні, 9 січня, проросійські бойовики зі стрілецької зброї та гранатометів декілька разів обстріляли селище Зайцеве, що північніше тимчасово окупованої Горлівки. В результаті цієї збройної провокації була поранена місцева мешканка. Втім, у цьому злочинці звинуватили українських військових. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

97166

Як зазначили у прес-центрі АТО, бандити звинуватили у здійсненні обстрілів українських захисників. Водночас бойовики повідомили, що допомогу жінці  начебто надають члени проросійського незаконного збройного формування.

«Ця зухвала брехня миттєво була поширена численними російськими ЗМІ. Однак заяви рупорів ворожої пропаганди далекі від істини. Підтвердженням цього є хоча б той факт, що невідкладну медичну допомогу постраждалій надали саме українські бійці, після чого вони доклали всіх зусиль, щоб евакуювати її та інших місцевих із найбільш вірогідного району влучання ворожих куль та гранат», – наголосили у прес-центрі АТО.

Як запевнили у повідомленні далі, нинішній обстріл бойовиками Зайцевого  є черговою заздалегідь спланованою провокацією, яка вкотре покликана скомпрометувати ЗС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *