ОСТАННІ НОВИНИ

У лавах терористів все частіше спостерігається дезертирство

|

За оперативними даними української розвідки від джерел, які мають безпосереднє відношення до «штабу 1 АК» так званої «армії ДНР», продовжує надходити інформація щодо небажання членів НЗФ проходити службу в проросійських бандформуваннях. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

терористи

«Так, напередодні новорічних свят у «1-ому окремому штурмовому батальйоні «Сомалі»» написали рапорти на звільнення та пішли з угрупування 14 бойовиків. Основна причина – нелюдське ставлення до них їхнього ватажка, відомого злочинця на прізвисько «Гіві» (Михайло Толстих), який задля задоволення особистих потреб не рахує своїх підлеглих за людей. Також отримано дані про дезертирство ще 4-х бойовиків з одного з підрозділів «9 окремого мотострілецького полку».

Окрім того, дедалі більше в середовищі бойовиків з’являться особи, які реально оцінюють складне становище на тимчасово окупованих територіях Донбасу та бажають співпрацювати з нашими розвідувальними органами, намагаючись за будь-яку ціни допомогти українським визволителям.

Відтак, одним із основних джерел інформації для української розвідки стають безпосередні, тепер вже колишні, учасники бандформувань, які свого часу стали жертвою ворожої пропаганди, власного бажання отримати швидку вигоду та заручниками власних, ні чим не підкріплених, амбіцій», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *