ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині для самотніх людей організують Святу вечерю

|

Сьогодні, 6 січня, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб  приготують святкову вечерю для безхатченків. Про це Львівському порталу повідомили в  департаменті соціального захисту населення ЛОДА.

Святвечір

Людям запропонують скуштувати традиційні різдвяні страви: вареники з картоплею, квашену капуста, оселедець, узвар із сухофруктів, солодощі. Окрім того, Святу  вечерю для обездолених організовують в Регіональному центрі соціальної адаптації у м. Броди, а також у районах та містечках Львівщини при місцевих парафіях.

Окрім того, підопічні Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян напередодні також зібралися разом, щоб розділити  трапезу перед надвечір’ям Різдва.

Зазначимо також, що до дітей Буківського та Роздільського дитячих будинків-інтернатів завітали меценати із виставами, колядами, піснями, дарунками. А у будинках-інтернатах області, а також у стаціонарних відділеннях для постійного проживання територіальних центрів соціального обслуговування впродовж новорічно-різдвяного періоду відбуваються святкові концерти, вечори, вікторини, різдвяні пригощання.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *