ОСТАННІ НОВИНИ

Успішним львівським вчителям роздали винагороди

|

Сьогодні, 29 січня, у приміщенні великої сесійної зали Львівської міської ради відбулось нагородження переможців II етапу Програми «Успішний вчитель». Переможцями стали 46 вчителів, які отримали одноразову грошову винагороду, розміром у 25 тисяч гривень кожен. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

вчителі

«Кандидати готували аналітичні матеріали за такими напрямками: виховання лідера та навчання учнів роботи в команді; використання сучасних методик, які сприяють високому рівню навченості учнів; організація роботи з дітьми в позаурочний та канікулярний час; генерація нових освітянських ідей, самореалізація; залучення дітей та батьків до реалізації проектів; співпраця з представниками психологічних та соціальних служб, з метою якісної організації навчально-виховного процесу; активна участь у волонтерській та громадській роботі», – розповіла завідувач сектору національного виховання та охорони дитинства управління освіти ЛМР Олена Кондрат.

Важливим було те, що участь у відборі кандидатів брала батьківська громада та учнівське самоврядування закладу.

Для участі у ІІ етапі конкурсу були подані матеріали 124 претендентів.

Для розгляду документів претендентів було створено конкурсну комісію, до складу якої, окрім освітян, увійшли представники батьківської громади, духовенства та інтелігенції.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *