ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі таксист влаштував бар на багажнику свого авто

|

У Самборі правоохоронці затримали п’яного таксиста, що влаштував імпровізований бар на багажнику своєї машини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

таксі

Під час нічного патрулювання працівники Самбірського відділення поліції звернули увагу на таксі, припарковане неподалік магазину із цілодобовим режимом роботи. На кришці багажнику автомобіля водій та ще кілька чоловіків облаштували імпровізований «бар» і споживали алкоголь.

Побачивши поліцейську машину, компанія швидко прибрала сліди застілля, сіла у таксі та спробувала втекти. Зупинити автомобіль, який виписував зиґзаґи на проїжджій частині, було проблематично. Проте за кілька кварталів правоохоронцям це вдалося.

На прохання пред’явити документи підпилий таксист відповів лайкою та погрозами. Більше того: вийшовши з машини, він накинувся на одного з патрульних, зірвав з нього погони та намагався вдарити.

За скоєне на водія-хулігана складено два протоколи про адміністративні правопорушення, які скеровані до суду для прийняття рішення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *