ОСТАННІ НОВИНИ

Пластуни разом з поліцією навчать львів’ян дбати про безпеку власних дітей

|

У суботу, 26 грудня, о 12.00 у Львові навпроти будинку площі Ринок, 20 відбудеться акція «Безпека дітей в руках батьків», під час якої батькам розкажуть, як уберегти дитину від небезпек на вулиці, що робити, якщо дитина зникла, та про інші прояви злочинності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі скаутської організації.

діти на дорозі

Захід організовує НСОУ «Пласт», Патрульна поліція міста Львова та «Сектор ювенальної превенції» за підтримки проекту Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні.

Навчальний проект «Безпека дітей в руках батьків», що пройде у суботу в центрі міста, покликаний допомогти батькам та дітям зрозуміти та запобігти проявам небезпеки для дитини. Патрульна поліція міста Львова та «Сектор ювенальної превенції» залучили львівських пластунів до організації, чому передував договір про співпрацю Львівського Пласту та Патрульної поліції 15 грудня.

Акція «Безпека дітей в руках батьків» не стане одноразовою для львів’ян. Вже цього навчального року в місті Лева стартувала програма попередження злочинності «Дослідники». Впродовж навчального року пластуни організовують навчальні гуртки у міських школах та регулярно проводитимуть заняття з актуальних основ безпеки на вулиці. Патрульна поліція забезпечує вихователів навчальним матеріалом, котрий пластуни подаватимуть дітям за власної методикою організації, включаючи ігри та практичні заняття.

Для обізнаності про безпеку дітей пластуни та правоохоронці кличуть всіх охочих свідомих громадян. Впізнати організаторів акції можна буде за жовтими наметами з написом «Дослідники».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *