ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської міськради хочуть відтермінувати голосування за новий бюджет

|

Депутати Львівської міської ради від фракції «Укроп» домагаються перенесення голосування за бюджет міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-служба «Укропу».

22-img_87061

«Завтра відбудеться чи не найважливіше пленарне засідання Львівської міської ради – депутати мали б проголосувати з яким бюджетом житиме місто наступного року. Вже сьогодні, як кажуть наші колеги по сесійній залі, триває “жвава дискусія” з приводу цього. І дискусія викликана не просто присутністю певних конфліктних чи некоректних позицій, з якими могли б бути не згідні депутати. Причиною дискусії є відсутність бюджету, як такого до 17.00 сьогоднішнього дня. Бо декілька цифр, написаних нашвидкуруч на чотирьох аркушах паперу, які були запропоновані для ознайомлення депутатському корпусу, бюджетом назвати ВАЖКО», – йдеться у заяві фракції.
Відтак депутати просять перенести голосування на наступний тиждень «з огляду на відсутність часу на, принаймні, ознайомлення з бюджетом Львова, не кажучи вже про аналіз цифр».

«Також закликаємо наших колег з інших фракцій підтримати наше звернення, аби потім не скаржитися на те, що не враховані ваші зауваження та пропозиції», – зазначається у заяві.

Нагадаємо, сьогодні виконком погодив проект міського бюджету на наступний рік.

Фото: dailylviv.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *