ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком затвердив проект бюджету Львова на 2016 рік - майже 3,6 мільярдів

|

Виконавчий комітет погодив основні показники проекту бюджету на 2016 рік. Відтак, обсяг дохідної частини затверджено в розмірі 3 млрд 593 млн 955 тис. грн., а видаткової – 3 млрд 738млн 755 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

gryvny_companion

Як зазначив керівник міського департаменту фінансової політики Олег Іщук, перш за все, у проекті бюджету врахували пропозиції депутатських комісій, відтак – збільшили видатки на соцзахист на 1,633 млн грн. Йдеться, зокрема, про допомогу на оздоровлення дітей учасників АТО та різноманітні соціальні програми для молоді. Видатки на культуру та мистецтво запропонували збільшити на 1,8 млн грн, на фізичну культуру та спорт – на 800 тис грн, сферу ЖКГ, зокрема, для влаштування благоустрою та прибирання на кладовищах, – на 300 тис грн. «Цей бюджет розроблено на підставі чинного, станом на сьогодні, законодавства. Якщо в ньому будуть якісь зміни, ми також внесемо відповідні корективи до міського бюджету», – підкреслив він.

Окрім цього, враховуючи статус Львова як міста літератури ЮНЕСКО, вирішили додати близько 3 млн грн на книгочитання. Однак, як підкреслює Олег Іщук, цю суму скоригують відповідно до міської програми підтримки читання, яку зараз формують спільно з громадськими активістами і вже в січні планують винести на розгляд сесії.

Фото: vgolos.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *